Кар'єра
Відкрийте для себе вакансії, дізнайтеся, як подати на них заявку та дізнайтеся більше про можливості кар'єрного росту в Oskon..
Кар'єраЗавдяки попиту, створеному потребою в харчуванні, яка є однією з основних потреб життєдіяльності людини, харчова галузь веде активну діяльність у широкому спектрі виробничих напрямків. Харчовий сектор увійшов до числа 7 найбільш стратегічно вигідних секторів 2000-х років у всьому світі. У Туреччині виробництво продуктів харчування є основним компонентом турецької економіки, причому на сектор харчових продуктів і напоїв припадає близько 20 відсотків валового внутрішнього продукту.
Туреччина є світовим лідером з виробництва та переробки низки затребуваних культур, таких як фундук, абрикоси, інжир, черешня, айва та родзинки. Але, звичайно, виробництво продуктів харчування - це набагато більше, ніж просто вирощування та збирання врожаю. Продукти харчування переробляються після того, як вони були вирощені. Харчова промисловість також включає в себе підготовку, пакування та реалізацію продуктів харчування для споживання.
Після того, як продукти харчування готові до безпосереднього споживання, наступним етапом у галузі є дистрибуція. Дистриб'ютори відповідають за доставку упакованих товарів до оптових та роздрібних торговців. Транспорт, необхідний для дистрибуції, також знаходиться в межах продовольчого сектору. Однак, робота не закінчується, коли продукти харчування опиняються в руках споживача. Процеси досліджень і розробок тривають безперервно з метою виробництва більш якісної продукції. Це призводить до постійного розвитку і зростання технологій в харчовій галузі та включення в процеси систем автоматизації.
Для галузі, яка зростає з року в рік, як ніколи важливо контролювати витрати або скорочувати витрати на підприємствах харчової промисловості. Для більшості підприємств харчової промисловості погіршення якості продукції, яку вони виробляють, задля досягнення нижчих витрат не є правильним рішенням. Тому, як і більшість інших переробних галузей, харчові компанії шукають шляхи підвищення ефективності на всіх етапах виробництва за допомогою автоматизації виробництва. На сучасних харчових підприємствах автоматизація повсюдно присутня в процесі переробки або пакування харчових продуктів. Крім того, автоматизація допомагає харчовому бізнесу стати більш гнучким та адаптивним до змін. У той час як працівників-людей часто потрібно перенавчати, щоб адаптуватися до нових систем, цифрові системи автоматизації легше змінюють своє призначення.
Дивлячись на сучасний завод з переробки та пакування харчових продуктів, можна знайти різноманітні системи, включаючи автоматизовані печі, різальні та формувальні машини, сортувальне обладнання, змішувачі та змішувальні машини, обладнання для розливу, пакувальне обладнання та роботів, настільки ж численних, як і високоавтоматизовані машини. Автоматизація в харчовій промисловості сьогодні є обов'язковою умовою для забезпечення необхідного рівня контролю якості, швидкості виробництва, дефіциту робочої сили та загальної прибутковості.
Як Oskon, ми надаємо підтримку автоматизації в харчовій промисловості за наступними напрямками:
Крім того, Oskon Автоматизація має сильні рекомендації, такі як Ülker, Della Gıda (ColaTurca), Kraft в харчовій промисловості.